ProComfort™
Med sitt unika SilkTouch™ -hölje är o.b.® ProComfort™ lätt att föra in och ta ut och med den revolutionerande DynamicFit™ -teknologin med 3D expansion som anpassar sig efter din kropp när den sitter på plats samt slutna kanaler som hjälper till att fördela vätskan effektivt inuti tampongen ger den pålitligt skydd.

Hur kan o.b.® ProComfort™ ge ett pålitligt skydd samtidigt som de är så bekväma att använda?
  • o.b.® ProComfort™ med det unika lena SilkTouch™-höljet är lätta att få på plats och ta ut och så behagliga att du inte märker dem.
  • DynamicFit ™ -teknologi med 3D expansion som anpassar sig efter din kropp när den sitter på plats, samt unika slutna kanaler som samlar upp vätskan och effektivt leder den uppåt för pålitligt skydd och sinnesfrid.


När är ProComfort™ det perfekta valet?  

Om du precis ska börja använda tamponger är o.b.® ProComfort™ Mini den bästa o.b.® tampongen för dig. Den är tänkt för alla som tycker att det är viktigt med en tampong som är lätt att föra in och ta ut. Den är liten och smal med en avsmalnande topp och ett silkeslent SilkTouch™-hölje. Detta gör dem mycket lätta att använda.  

Vilken ProComfort™-tampong passar bäst för mig?

o.b.® ProComfort™ finns i många olika storlekar för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst beroende på hur mycket du blöder.

Hitta den tampong som passar dig med hjälp av vår produktguide.
 

Bild på en förpackning av o.b. Original Mini. Produkten har 2 bloddroppar och indikerar att den passar bra för små mensblödningar.

Mini

Normal

Super

Super Plus