Varumärket o.b. ®

HÅLLBARHET

Vi tillverkar miljarder tamponger varje år. Därför anser vi att vi aktivt ska skydda miljön.

Läs om hur vi gör detta.

Hur gör jag för att slänga tamponger och återvinna förpackningar?

MER INFORMATION
Bild på två kvinnor i baddräkt som håller handen. Bilden är gammaldags och illustrerar den kvinnliga revolutionen. o.b. gamla logotyp i högra hörnet.

Förr och nu

Känns det som att du inte kan göra vad du vill vissa dagar? Du kanske hoppar över att bada, tränar mindre eller struntar i att ta på dig din nya åtsmitande klänning? För många år sedan fanns det färre alternativ för tjejer, men tack och lov är det annorlunda nu! Läs om hur idén om o.b.® föddes och om vilken betydelse en kvinnlig gynekolog och passionerad simmare hade för utvecklingen av den här revolutionerande produkten.

Läs mer
Bild på flera o.b. tamponger som är staplade på varandra.

Kvalitet du kan lita på

Vad är det som gör o.b.®-tamponger så speciella? o.b.®-tamponger är en del av livet för miljontals tjejer och kvinnor. De litar på o.b.®:s kvalitet och vi arbetar hårt för att de ska fortsätta göra det. Vi är mycket noga med alla produkter vi utvecklar, särskilt produkter som har direkt koppling till kroppen och hälsan. Vi utvecklar och tillverkar o.b.®-tampongerna så att de ska uppfylla högsta kvalitetsstandard och gör noggranna kontroller. Vi försöker alltid hitta nya sätt att förbättra tampongerna, så att de blir ännu bekvämare och ger ännu bättre skydd.

Läs mer
Bild på två kvinnor, en äldre till vänster och en yngre till höger. Bilden illustrerar historiken av o.b. Och att vi har hjälpt förbättra livskvaliteten för kvinnor i mer än 60 år.

o.b.® har gjort livet lättare för tjejer i över 65 år

Det har hänt massor sedan o.b.® lanserades första gången! Livet är verkligen annorlunda än för 65 år sedan. Hur var det innan det fanns smartphones och internet? Innan man kunde köpa tamponger? Hur har o.b.® bidragit till att förbättra livskvaliteten för tjejer och kvinnor genom åren?

Följ med på vår resa